Oggi è 19 luglio 2018, 17:34

Tutti gli orari sono UTC + 1 ora [ ora legale ]

Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 
Autore Messaggio
 Oggetto del messaggio: converse skor
MessaggioInviato: 16 maggio 2018, 8:34 
Non connesso
Mollista Nuovissima
Mollista Nuovissima

Iscritto il: 16 maggio 2018, 7:40
Messaggi: 3
Denna begränsade utgåva av New Balance 574 s finns för converse skor närvarande tillgänglig på Ball and Buck, gjort som ett samarbete för Fall. Designen inspirerades av jakten i jakt utomhus, vilket återspeglas i färg- och utskriftsval. New Balance 574 är täckt med premium Grey mocka, med Duck Canvas som används för Camo tryckplåtar. Hälfliken ger skon en färgskärpa med Orange, vilket är en vanlig nyans som matchas med camo. Om du vill ta ett par, är de begränsade till 176 par på Ball and Buck, var och en numrerad individuellt i en anpassad ammunitionsbox.

Tillgänglig nu och en del av New Balance Flimby 30-årsjubileumssamlingen är detta par New Balance M576, som designades av personalen vid fabriken. Det här paret var tillverkade av Billy Edgar, som har varit där i cirka 22 år. Hans version sportar en smokey läder övre som converse all star är kontrasterad med beröring av svart och oliv. Skon har några spännande detaljer, bland annat en jubileumsflagg, Union Jack på hälen, guldspetsklipp (1982 och 2012) och svart och grön stripning på innerfodret. Hitta sparken nu i butiker som inkluderar End.

Online-butiken Pick Your Shoes har gjort samarbeten converse rea tidigare och idag ser vi mer bilder av New Balance 991 Made i Storbritannien, som vi ursprungligen förhandsgranskade tidigare i månaden. Paketet innehåller två versioner av den klassiska New Balance 991, som båda har dragkedja konstruktioner accentuerade av nät för ventilation. Förankring av båda paren är mellansoles som utnyttjar Abzorb-dämpning. Leta efter både de blå grå och bruna versionerna nu via pickyourshoes, med vardera begränsat till 96 par.

New Balance 998 har nått zen nivåer av friskhet med hjälp av Sneakers Freaker. Denna Tassie Devil colorway har en mocka övre dekorerad i flera billiga converse nyanser av lila och är en hyllning till Tasmanian Devil. Sneakerna finns delvis för att hjälpa till att rädda den tasmanska djävulen från en epidemi som finner sin befolkning snabbt sjunkande. Du kan lära dig mer om sjukdomen som har lämnat upp till 50% av dem som omkom här, tassiedevil.au och se mer av denna fantastiska New Balance i galleriet ovan. En hälsosam del av intäkterna kommer att gå mot orsaken och vi kommer att hålla dig uppdaterad på inköps detaljer när informationen utvecklas.

New Balance s fallsamling ser återkomsten av New Balance Pro Court, som vi senast upptäckte i april. Lågsidans silhuett kommer i ett brunt eller marinblå val, som båda använder sig av kanfaskonstruktioner, med rensar av mocka på N-logotypen och -klacken samt signaturens gummistötdämpare. Den första sporten är en marinblå design kontrasterad med en ljus gråton, medan den andra har en brun look med en ännu mörkare nyans av brun. Hitta båda nu i butiker, inklusive New York City-baserade Kith.

Den nya Farmers Market Pack från New Balance är redo att släppas, sammanställd av två converse chuck taylor unika versioner av New Balance 577. Slated för release i oktober inspirerades sneakers utformning av produktionen av den lokala Cumbrian regionen medan de firade 30-årsdagen av varumärket s Flimby-fabriken samtidigt. Båda 577 s är uppbyggda av en fördjupad blandning av premiummaterial, klädda i läder, tumblade vaxduk och ull. Navyblå / Burgundy-versionen har fodrad med argyle, medan den gröna / blåblå versionen väljer Herringbone. Toppade med en Farmers Market tongue tag, har sneaker anpassats till perfektion och skulle göra ett perfekt tillskott till någon s Fall pickup lista. Kolla efter dessa Immagine den 1 oktober hos din lokala återförsäljare av New Balance.


Top
 Profilo  
Rispondi citando  
Visualizza ultimi messaggi:  Ordina per  
Apri un nuovo argomento Rispondi all’argomento  [ 1 messaggio ] 

Tutti gli orari sono UTC + 1 ora [ ora legale ]


Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 0 ospiti


Non puoi aprire nuovi argomenti
Non puoi rispondere negli argomenti
Non puoi modificare i tuoi messaggi
Non puoi cancellare i tuoi messaggi
Non puoi inviare allegati

Vai a:  
News News Site map Site map RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list

(c) 1998-2018 IlNido - Mammeonline

POWERED_BY
Traduzione Italiana phpBBItalia.net basata su phpBB.it 2010
phpBB SEO
Privacy Policy Cookie Policy